Zakelijk

Kan uw bedrijfsruimte wel een likje verf gebruiken, maar bent u bang dat uw bedrijf niet gewoon kan blijven doordraaien tijdens het schilderwerk? Dan bent u bij Vernooij Schilderwerken aan het juiste adres, want wij zorgen ervoor dat uw bedrijf zo min mogelijk last heeft van de schilderwerken.

Wij maken samen met u een goed plan, stellen een gespecificeerde offerte op en plannen samen met u het gehele traject in. U heeft geen verdere zorgen, wij nemen u alles uit handen. Als het nodig is verplaatsen of verhuizen we tijdelijk de meubels en apparatuur en plaatsen we na afloop alles weer terug. Alles vanzelfsprekend in goed overleg.

Daarnaast kunnen wij u adviseren over de voordelen die u als ondernemer heeft bij het inhuren van een professioneel schildersbedrijf. Onze opdrachtgevers uit de zakelijke markt zijn onder meer bedrijven, (gemeentelijke) instellingen, scholen en verenigingen van eigenaren. Wij zijn overal inzetbaar.

Onze werkwijze

Wij benaderen iedere klant persoonlijk, bieden u maatwerk en zorgen ervoor dat wij precies weten wat voor u van belang is. Met onze persoonlijk aanpak willen wij dat u met veel tevredenheid terug denkt aan het werk dat Vernooij schilderwerken heeft geleverd. Wij hanteren de volgende vijf stappen in onze werkwijze.

NEEM CONTACT OP
keyboard_arrow_up