Binnenschilderwerk Vernooij | Culemborg

Onze werkwijze

Wij benaderen iedere klant persoonlijk, bieden u maatwerk en zorgen ervoor dat wij precies weten wat voor u van belang is. Met onze persoonlijk aanpak willen wij dat u met veel tevredenheid terug denkt aan het werk dat Vernooij schilderwerken heeft geleverd. Wij hanteren de volgende vijf stappen in onze werkwijze.

NEEM CONTACT OP

Zo gaan wij te werk

Vooronderzoekadd
Wij beginnen altijd met een vooronderzoek. Hierin wordt er gekeken naar de staat van het schilderwerk. Uiteraard zullen wij hierbij ook rekening houden met uw wensen en uw vragen beantwoorden. Voor het beste resultaat wordt er een analyse van de gehele situatie gemaakt. Wij zullen de ondergronden uitgebreid inspecteren op eventuele gebreken. Daarbij kunt u o.a. denken aan onthechting van de verflagen en (hout)schades. Wij streven ernaar de werkzaamheden goed te inventariseren, voordat er een complete en passende offerte gemaakt wordt. Uiteraard kunt u bij Vernooij schilderwerken naast vragen over uw schilderwerk ook terecht met vragen over het onderhoud. Wij werken nauw samen met andere specialisten voor het verdere onderhoud van uw pand.
Offerteadd

Na het vooronderzoek ontvangt u van ons de offerte. Hierin zijn uw wensen meegenomen. Alle conclusies die uit het vooronderzoek gekomen zijn nemen wij ook mee in de offerte, zodat er een heldere en transparante offerte ontstaat. (Wij nemen contact met u op zodra de offerte gereed is.)

Opdrachtbevestiging add

Kijkt u vooral rustig en gedegen naar de offerte die wij u gestuurd hebben. Mochten er nog vragen zijn, neemt u dan gerust contact met ons op. Na goedkeuring van de offerte zullen we met u de opdracht inplannen en aan de slag gaan met de uitvoering.

Uitvoeringadd

Vernooij schilderwerken zorgt bij de uitvoering voor duidelijke communicatie. Rick Vernooij blijft gedurende de klus uw aanspreekpunt voor de vordering van de werkzaamheden. Onze schilders zullen zorgvuldig en netjes te werk gaan en zullen gegarandeerd kwaliteit leveren. Indien er tijdens de uitvoering onduidelijkheden zijn, schroom dan niet om met Rick contact op te nemen.

Wij vinden het belangrijk ons aan de planning te houden, professioneel onze werkzaamheden uit te voeren en de werkplaats weer netjes achter te laten. Uw belang staat bij ons voorop.

Oplevering en nazorg add

De werkzaamheden zijn afgelopen. Wij lopen samen met u het werk na en controleren alles om er zeker van te zijn dat wij kwaliteit geleverd hebben. Wij gaan pas weg wanneer u tevreden bent. Natuurlijk kunt u na de oplevering nog steeds bij ons terecht, indien u niet tevreden bent met het resultaat.

keyboard_arrow_up