Schildersbedrijf Vernooij

Vernooij schilderwerken is een jong, dynamisch en ambitieus bedrijf opgericht door Rick Vernooij. Rick is geboren en getogen in een ondernemersgezin waar hij zijn gedrevenheid heeft opgedaan die hem zijn hele leven heeft geholpen. Dankzij zijn gedrevenheid had hij van jongs af aan het doel om zijn eigen bedrijf op te zetten. Ook met het behalen van vele sportprestaties zoals de IRONMAN laat hij zien dat ambitie, discipline en energie kenmerkend zijn voor hem.

Rick Vernooij maakte in 2006 kennis met het schildersvak en doorliep versnelt de vierjarige opleiding voor Gezelschilder. Daarna rondde hij de 2 jarige Kader- en Ondernemersopleiding succesvol af. De afgelopen jaren heeft Rick veel werkervaring opgedaan in verschillende aspecten van het schildersvak bij één van de grootste Onderhoud- en Renovatie bedrijven van Nederland. Zo heeft hij veel kennis opgedaan als allround schilder/ teamleider en als calculator. Hij is daardoor erg vakkundig in het inspecteren, inventariseren, calculeren en het uitvoeren van schilderwerk.

Vernooij schilderwerken staat klaar voor particulieren, bedrijven en VVE eigenaren. Vernooij schilderwerken is betrouwbaar, zorgt voor vakwerk en voor een open en duidelijke communicatie. Naast de schilderwerken kijken wij ook graag met u mee voor het verdere onderhoud van uw pand.

Onze werkwijze

Wij benaderen iedere klant persoonlijk, bieden u maatwerk en zorgen ervoor dat wij precies weten wat voor u van belang is. Met onze persoonlijk aanpak willen wij dat u met veel tevredenheid terug denkt aan het werk dat Vernooij schilderwerken heeft geleverd. Wij hanteren de volgende vijf stappen in onze werkwijze:
  1. Vooronderzoek
  2. Offerte
  3. Opdrachtbevestiging
  4. Uitvoering
  5. Oplevering en nazorg
LEES MEER
keyboard_arrow_up